tiistai 25. tammikuuta 2022

Kiitämme virallisesti Suomen Suuntaa videohaastattelustanne 25.1.2022. Seppo Lehto Isänmaan Asialla ry

 

Kiitämme Suomen Suuntaa haastattelustaan 25.1.2022

Ohessa muutama kommentti copypastena videohaastattelun kommenttiosiosta katselleilta:

-------

Hulkster
Sepi sanoo asiat niin kuin ne on! Nyt tosiaan vaikuttaa siltä, että ryssänmaalla kansa on valmis kärvisteleen ja syömään kaalisoppaa, kun niiden sekalainen maaorjien armeija ryöstää naapureita osaksi "kansojen merta". Joku viisas voisi kertoa, että millaiseen identiteettiin tuo Venäjän olemassaolo oikein perustuu?

Maahanmuuttoevankelista Lehto
Kuten hiljattain edesmennyt Loka-Laitinen totesi: Ryssänmaa perustuu rosvoukseen valehteluun ja kusetukseen sanastoaan alueitaan myöden ;) Seppo Lehto https://Tartonrauha.blogspot.com

Jere
Sepon analyysi vkksta kaikkine anus kytkentöineen olisi kruunannut tämän jakson. Ehkä sitten ensi kerralla.

Mansen Mies
Anus Putkonen totaalisesti jauhotettu

Heikki Pekkanen
Onneksi Seppo Lehto ei ole koskaan päässyt päättämään Suomen asioista. Ei ole kyllä mies perillä nykyajan asioista. Vaikuttaa valtamedian aivopesemältä uhrilta.

Heikki Pekkanen
En kyllä ole yhtään samaa mieltä Ukrainassa tapahtuneista asioista Seppo Lehdon kanssa. Tsetsenien touhuistakaan en ole samassa linjassa.

anders andersson
Opetusministeri Li Andersson oli aluevaalien ääniharava, vaikka oppilaiden pisa-tulokset on pohjamudissa 🤣

Puolueellinen JM5
Erittäin hyvä, että otitte historioitsija Seppo Lehdon mukaan. Hänenlaisiaan isänmaallisia tarvitaan, koska Suomessa ollaan taaskin liikaa kallellaan ryssien suuntaan. Esim. Janus Putkonen, Johan Bäckman ja muut kusettajat.

------ 

Suomen markka = Saksan markka sieltä se luotettavuus hankittiin, ei Ryssänmaan ruplista. Markka tuli kiitoksena siitä että suomalaisia käytettiin Puolan kapinan kukistamiseen 1863, kuten Tsetsenian valtaamiseenkin ko aikaan. Japanin sotaankin tarvittiin Balkanin lisäksi suomalaisia. Näin imperialismi toimii. Pallotellaan valloitettuja kansoja toisa kohtaan. Krimin sodan toisintoahan on nimenomaan Putin hakemassa, ei Ukraina, ei Suomi tmv. https://keskustelua-naapuriudesta.blogspot.com 

Seppo Lehto 

 -----

Ohjelmahan linkitetty mm eri paikkoihin mm:

https://pt-media.org/2022/01/25/suomen-suunnan-vieraana-seppo-lehto/

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti